keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Gallup: juhlamekko rippijuhliin?

Ihanaaaa, meillä on nyt tosi monta litraa mansikoita pakkasessa odottamassa kylmää talvee. Talvella on niin kivaa, kun saa puuron sekaan jäisiä mansikoita tai voi leipoo (Henkka huom.) mansikkapiirakan.♥ Varmaan kolmasosa 5 kilon laatikosta meni kyllä suoraa suuhun :P

Sitten blogin "tyyliosuuteen". Henkan siskon rippijuhlat on kalenterissa elokuun alkupuolella, ja nyt jo vähän ohimennen pohdiskelin asuvalintaa. Tällä hetkellä mietinnässä on kaksi mekkoa, jotka molemmat on aika neutraalin beigen/ luonnonvalkoisen värisiä. Ajattelin hyödyntää vähän tätä paikkaa valinnassa ja kuvasin molemmat asut. Kengät nyt oli nuo samat molemmissa, mutta ne saattavat vielä vaihtua moneen kertaan... Noi on Zarasta.

Vaihtoehto 1:
Välttelin ansiokkaasti naaman näyttämistä kameralle, pitkä päivä, hiostava ilma etc... Tämä siis yksiolkaiminen Vero modan mekko, johon ajattelin laittaa ohuen mustan vyön. Myös joku silkkinauha ehkä sopisi? Tähän asuun sopii mun mielestä hiukset ylös, kaulaan en mitään koruja laittais koristeellisen olkaimen vuoksi. Ranteeseen ehkäpä joitain Snö of swedenin rannekoruja. Simppeliä siis! Kirkkoon laittaisin tähän harteille huivin tai villatakin, ettei näyttäis turhan nakelta!

Vaihtoehto 2:

Näytän kuulemma äitiltä... Terkkuja :)


Tässä asussa on olkaimeton, vaalea pitsimekko sekä valkoinen bleiseri. Molemmat on Vilan. Tää olis varmaan hyvä etenkin jos nyt on tällasia p*skailmoja elokuussakin. Bleiseri on lähinnä peittämässä kainalolölleröitä, mutta näillä ilmoilla joku vois erehtyä luulemaan, että sen on tarkoitus lämmittää :D Tähän asuun ajattelin yhdistää vähän näyttävämmän kaulakorun, tähän sopisi myös pinkit korkkarit ja oranssi kirjekuorilaukku! Koru Koskikeskuksen Bijou Brigittestä.

Sitten mielipiteitä kehiin! Kumpi olis parempi asu rippijuhliin?

4 kommenttia:

  1. Toi ensimmäinen on parempi!

    VastaaPoista
  2. Toi ensimmäinen mut erilaisella vyöllä!

    VastaaPoista
  3. Valitse eka, jos jakkupuvussa näytät äidiltä;)t. Äippä

    VastaaPoista