tiistai 17. heinäkuuta 2012

Nuttura arkeen & juhlaan

Lähestulkoon ovista ja ikkunoista pursuilee nyt pitkien hiusten laittoa helpottavia hiusvalkkeja, mistä oon itekin innostunut. Viikonloppusin sitä ehkä jaksaakin vääntää jos jonkinmoista kiharaa ja tupeerausta tukkaan, mutta viikolla hiustenlaittoon on aikaa noin kolme minuuttia. Tässä ratkaisu pitkiin hiuksiin!

Näitä löytyy tosiaan eri värisiä ja kokosia. Omani kahmin mukaan Glitteristä, mut myös Hennesillä näky olevan. Hintaa vajaat 4 €. Toiset tekee näitä jostain sukista, mut hei kuka jaksaa (lue: osaa) kun saa valmiinakin?! Ohjeita tämän laittamiseen löytyy netistä runsain mitoin. Laitetaan siis hiukset ponnarilla kiinni siihen kohtaan päätä minne nutturan haluaa kasata. Sitten rullataan valkki noin poninhännän päähän, ja työnnetään latvat valkin sisään. Lopuks vaan rullataan valkki alas päin niiin että kaikki hiukset on sen ympärillä. Kiinnitetään pinneillä ja voilá!

Tein siis omiin hiuksiini valkin avulla arkiversion ja juhlaversion. Molemmat on hyvin nopeita tehdä, ainakin kun vähän harjottelee. :)

Arkireuhka. Arkisemman näkösen nutturasta saa, kun tekee sen melkein niskaan eikä viimeistele niin tarkasti. Hiussuortuvia saa repsottaa vähän joka suunnasta, ja kampaus saa näyttää pörröseltä. Hiuspuuteri on hyvä apu tähän. :)Sitten juhlaversio. Ponnarin laitoin ylemmäs, aika kireälle, ja lakan avulla (ainakin melkein) taltutin kaikki sojottavat karvat. Valkin rullasin mahdollisimman kireelle ja käytin vähän enemmän pinnejä, jotta nuttura näyttäis "skarpilta". Reilusti lakkaa ja kukkanen sekaan. Jotkut timantin tapasetkin vois näyttää hyvältä! Isoilla, näyttävillä korviksilla saa vielä vähän juhlavuutta. :) Ajattelin kokeilla seuraavaks jotain sivulettiä tonne sekaan (nyt en jaksanu :D), mikä tois vielä lisää jujua mukaan.Rohkeasti vaan reenaamaan!

P.S. Henkka kävi Jankan Lidlissä hakemassa leipää, ja käskin samalla tuoda tomaatteja. Noh, siellä oli Henkalle ihan liian vaikea punnitsemisjärjestelmä, joten tomaatit joutu hakeen Valintatalosta. Haha :D

4 kommenttia:

 1. Hienosti oot saanu pinnan sileeksi ja niskan litteeksi tos juhlaversiossa. :)

  ps. kiva blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli! Valitettavasti hoitajien palkoilla ei käytetä suosikkikampaajan palveluksia päivittäin, joten joutuu ite jotain vääntämään. ;)

   Poista
 2. Sä jaksat väsertää niin kynsiä kuin hiuksia :) oon muuten aina miettinyt, et mitä ihmettä noilla 'palluroilla' tehdään, mut nyt selvis. Thänks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kai se kertoo jotain mun elämän sisällöstä ja prioriteeteista xD Sulle sais varmaan kans kivan tollasen, kokeillaan joskus! :)

   Poista