maanantai 27. elokuuta 2012

COSTUME

Ajattelin kirjotella vähän omia tuntemuksiani Costumesta. Kyseessä on siis ihan ihkauusi muotilehti, jota päätoimittaja kuvailee ekassa numerossa "Suomen ensimmäiseksi vain muotia ja kauneutta sisältäväksi naistenlehdeksi." Tää lause herätti heti mun mielenkiinnon, koska vihaan lehtien 5-sivusia haastatteluja ja ylipäänsä pitkiä LUETTAVIA juttuja :D On ihanaa vaan katella kauniita vaatteita ja ihmisiä :)

Lehti tulikin kahlattua aika vauhdilla läpi... Lehdessä oli kivoja pukeutumisideoita syksyyn, vinkkejä mitä kannattaa ehdottomasti hankkia tälle kaudella ja paljon kuvia tästä kaikesta. Syysmuodin suunnat -juttu esitteli erilaisia syyskauden avainvaatteita ja esimerkiks hallitsevia värejä, muotoja ja materiaaleja vaatteissa. Ehkä näkyvimpänä juttuna lehdestä nousi tulevan syksyn/ talven takkimalli, joka on niin ku munamies eli pallo, joka ei istu mistään :D En oo oikein vielä syttyny tolle trendille, näyttää ehkä hyvältä puikkarimalleilla, ei tällasilla reitevillä ja persevillä!

Voisin vinkata myös isoista, näyttävistä kaula- ja rintakoruista, sametista, kimalteesta, loafer-kengistä sekä peplumista eli lanneröyhelöstä. Jee se jatkaa vielä ja voin ostaa lisää näitä! :D

Parhaat katutyylit oli myös kiva juttu! Musta on kiva katella muitten ihmisten asuja, ja etenkin sellasia asuja, joihin ehkä mullakin vois olla varaa :P Kyllähän noitten huippumuotitalojenkin luomuksia on kiva katella ja kyllä niistäkin ideoita voi saada, mut ei mulla varmaan íkinä tuu oleen varaa sellasiin.

Kyllä Elle ainakin vielä pysyy mun lempparilehtenä, mut tässä ihan hyvä haastaja sille. Kahen euron tutustumishinta ei oo paha tästä muotipläjäyksestä! Ja kyllähän se vaan tuntuu niin paljon paremmalta ihastella kauniita vaatteita oikeesta lehdestä kaakaomukillisen ja suklaapatukan kera, kun vaikka nettikaupasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti