keskiviikko 1. elokuuta 2012

Uutuuksia vaatekaapissa

Kyllä se vaan on niin parasta olla töissä, eikä enää opiskella! Eilen oli kauan odotettu palkkapäivä, ja tänäänhän piti sitten vähän kuluttaa niitä vaivalla ansaittuja rahoja :D Eilen jo käytiin hamstraamassa kaikkee hyvää ruokaa. Cittarissa oli euron päivät eli oli kaikkia eri ruokia eurolla. Mun lempialennusmyynnit :D oli pinaattilättyä, meloneita, luumuja, Magnum-puikkoja, mehukeittoo... Päätettiin sitten täks päiväks tehdä erilaisia tapaksia ruuaks, namiiii.

Parman kinkkua, graavattua lohta, chorizo-makkaraa, fetaa, päärynää, cantaloupe-melonia ja rucolaa. ♥
Maha sopivasti täynnä oli hyvä lähtee täyttään vaatevarastoja (ja ehkä vähän kenkäkin). Löysin itelleni syksyks kivan vaaleen Boomerang-parkatakin, joka oli vielä puoleen hintaan Moda Aukiassa. Noin 90 euroa se sitten kustansi. Samasta mestasta ostin myös Vilan vaaleen neuleen. Kookengästä bongasin kivat nilkkurit plussa-tarjouksessa. Väri on sellanen vähän vadelmaan menevä punanen, en oikein saanu sitä hyvin kuviin vangittua.

Hyi, ihan tulee syksy tästä kuvasta mieleen. Hyrrr...

Sitten tähän samaan soppaan vois sotkee vielä muut viime aikojen vaatehankinnat.

Kukkapaita Zarasta, viime viikonlopun Hesan reissulta.

Korallin värinen kerrostettu toppi Benettonilta. Oon kokeillut tätä aikasemminkin, ja nyt kun oli puoleen hintaan niin sunnistin kassalle. :)

Vaaleenpunanen ohut paita Vero modasta.

Tämmöstä tällä kertaa! Jos teillä siellä ruudun toisella puolen olis jotain toiveita postausten suhteen, niin sanokaa ihmeessä. :)

1 kommentti:

  1. Ihana blogi! :) Ja ihana kukkapaita, mulla oli toi tänään päällä!

    T. Salainen ihailijasi

    VastaaPoista