sunnuntai 9. syyskuuta 2012

MTV VMA 2012 - ne onnistuneet ja ne ei niinkään.

Tässä nyt se tän illan muotiosuus. Mua ei varsinaisesti noi tommoset palkintogaalat jaksa hirveemmin kiinnostaa, mutta jälkeenpäin on kyllä aina pakko tsekata mimmosiin luomuksiin julkut on tällä kertaa ittensä verhonnu. Parhaita on toisaalta ne kauniit pitkät iltapuvut ja toisaalta ne illan järkyimmät vermeet. Näissä video music awardseissa ei kovin paljoo noita jälkimmäisiä ainakaan pikasella selauksella ollut. (Kukaan ei ollut pukeutunu rapuhattuun, raakaan lihaan jne.)

Alotetaan nyt vaikka niistä huonoiten pukeutuneista. Mitään ihan sokkeja ei tosiaan tullu, mut pari aika erikoista kylläkin. Jersey shore -sarjasta tutut tähtöset Sammi ja Deena oli totuttuun tyyliin verhoutunu makkarankuorimekkoihin, jotka kyllä paljasti yllättävän vähän tissejä, siitä plussaa! Toinen joka erottu joukosta oli laulaja Nicki Minaj, jolla nyt melkein kaikissa kemuissa tuntuu olevan vähän jotain erikoisempaa yllään. Tällä kertaa se oli kimalteva pitsihaalari, johon oli punasilla kivillä tehty alusvaatteiden ääriviivat? Jeps, kimallus in, pitsi hot, kokonaisuus öö jotain muuta. Asu oli vielä kruunattu bussikuskin lakilla. Huomioo asu varmaan ainakin keräs, mutta hyvää vaiko huonoo, sen päättäköön kukin itse.

Nicki Minaj
Jersey shore -starat Ronnie, Sammi, Vinny, Deena ja Pauly.
Tosiaan kivoja asuja oli nyt selkeesti enemmän kun huonoja ainakin mun mielestä. Laulaja Miley Cyruksen mekko oli mun mielestä yks parhaita, vaikka etumus olikin aika paljastava. Läpinäkyvät kohdat mekossa toi jujua mustaan mekkoon, mutta pitkä helma ja hihat varmisti sen, ettei lopputulos ollu turhan hutsu. Kovapintanen pieni iltalaukku on nyt ihan must omistaa.


Myös Pinkillä ja Zoe Saldanalla oli onnistuneet mekkovalinnat. Molemmat oli tyylikkäitä ja edusti oman tyylinsä mukasesti, Pink tosin jopa oli ehkä vähän hillitympi kun yleensä. Tukka onneks toi särmää tyyliin. Zoen mekolla vois hyvin lähtee baariinkiin, eikä ihan vaan punaselle matolle.

Zoe Saldana
Pink
Laulaja Taylor Swift erottu upeella meikillä. Kokovalkonen jakkupuku ei ollu niinkään mun mieleen, joku siinä mätti. Meikki sen sijaan sopi tosi hyvin Taylorille: tummanpunaset huulet ja kissamaisesti rajatut silmät näyttää tosi dramaattiselta, ja tekis melkein mieli itekin kokeilla vastaavaa. Toi otsatukka ja suorat hiukset vielä antaa meikille enemmän tilaa.

Lisää asuja voi tsekkailla vaikkapa tästä osotteesta: VMA 2012 red carpet photos. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti