perjantai 14. syyskuuta 2012

Pertti Palmroth outlet + asua

Blogger on nyt syystä x vittuillu mulle pari päivää, enkä oo päässy kirjautuun tililleni... Mutta eipä tästä viikosta oo mitään erityistä ollukaan, oon ollu aika rikki taas töiden ansiosta mut niin onnellinen, ettei oo tarvinnu olla vaan kotona! En olis kyllä uskonu itestäni et kaipaan niin hirveesti töihin. :D Mut nyt vapaa viikonloppu ja rentoutumista täysillä. :) Tänään aateltiin vähän herkutella ja mennä ulos syöpötteleen.

Käytiin tiistaina Hervannan kauppakeskus Duossa, koska siellä oli otsikossa mainittu kaupustelu: konkkaan menneen Palmrothin kenkien outlet-myynti. Jumankauta että siellä oli sitä popoo! Mut toki kun se oli alkanut jo viime viikon puolivälissä, niin lähes kaikista kengistä oli jo mun koot menny. 39, se kaikkein tavallisin ja paskamaisin kengänkoko. Jotain somaa kuitenkin kotiutin :)

Kaikki te onnekkaat, joiden jalat on koko 37 tai alle, suosittelen vieraileen. Yritin kattoo Duon sivuilta mihin saakka toi myynti tuolla on, mut ei löytyny. Kuuteen asti se ainakin arkena oli auki, jos se siis siellä vielä on. Saappaitten, nilkkureiden ja korkkareitten hinnat vaihteli 20 eurosta 70 euroon.

Siellä oli myös älytön määrä kumisaappaita ja tittididii: Reiskoja ja Ainoja! Sekunda- eli kakkoslaatutossuja sai parilla kympillä, eikä niissä ollut mitään selkeetä "vikaa". Löysin itelleni uusiks roskienvientikengiks (jos vaikka tulis kivoissa tossuissa paremmin vietyä ne roskat...) söpöt Reino-tennarit limenvihreenä. Violetit ois ehkä ollu enemmän mua, mut jotenkin noi vihreet nyt viehätti. Vähän houkutti myös Katri-Helena baltsut :D Nää ei edes ollu mitään kakkoslaatua. Kustansivat 30 euroo. Reinokauppa.fi:ssä näyttää olevan tarjouksessa 59 €.

Loppuun vielä asukuva. Joka aamu oon kyllä töihin laahustanu samassa neuleessa, farkuissa, nahkatakissa ja consseissa :D Duo-reissua varten sitten oikein vaihdoin paidan! Tykkään ihan sikana tosta Seppälästä ostetusta peplum-helmasesta paidasta, kun se on arkinen mut ei tylsä.

Kivaa viikonloppua kaikille :)


Paita on Seppälästä, muut onkin sitten tuttuja juttuja :D

2 kommenttia:

  1. Yritin lukea sun blogia keskiviikkona ja tietsikka ei suostunut avaan sun blogia, tuli vaan teksti englanniksi, että blogissa ei ole tekstiä O_o? Mitä ihmettä se sit jökitti. Onneksi nyt taas toimii :) noi limet on just hyvät, mä haluisin kanssa ihan tavalliset, jotkut kivan väriset reinot..oliskohan niitä vielä ens viikolla duossa?

    VastaaPoista
  2. Jeee hyvä et nyt näkyy :) Mä yritin katella Duon nettisivuilta mut en löytäny infoo mihkä saakka se on auki :S Se oli 2. kerroksessa, vähän piilossa, käy kattoos josko se vielä siellä olis!

    VastaaPoista