maanantai 3. syyskuuta 2012

Vaatekaapin päivitystä syksyyn

Maiju oli eilen ja tänään käymässä Tampereella, ja hyödynnettiin tietty molemmat päivät parhaalla mahdollisella tavalla: syömällä ja shoppaamalla! :D Mikä olis sen parempaa. Ostin Mangosta ihanan läpikuultavan mustan paidan, mikä varmasti näkyy tulevaisuudessa mun päällä paljon, sekä konjakin väriset baltsut Skopunktenista.

Maijukin löysi kivoja juttuja. Aattelin tässä joku päivä tehdä vähän vertailua mun ja pikkusiskon tyyleistä. Me selvästi tartutaan kaupoilla samoihin/ samantyylisiin vaatteisiin, mut kuitenkin pukeudutaan jotenkin ihan erilailla! Tänäänkin sovitin ekaks yhtä paitaa, jonka Maiju sit lopulta osti :D Mutta palataan tähän myöhemmin.

Sunnuntaina mun oli pakko käydä Anttilassa hyödyntämässä vähän alennuksia. 60-vuotisjuhlan kunniaks postissa tuli jos jonkinlaista kuponkia ja lippulappusta sinne. Pakko suositella täälläkin mun luottotuotetta Loréalin Studio secrets primeria eli meikinpohjustusvoidetta. Tekee naamasta ihan samettisen tuntusen, meikkivoide levittyy sata kertaa paremmin eikä naama ala kiiltää yhtä helposti kun ilman tota. Anttilassa se oli nyt plussakortilla 8 euroo, normisti 14,90. Ostin myös kynttilöitä ja huivin. Nyt päätin myös ostaa uuden kihartimen, kun 50 euron ostoksista sai sen 10 euroo pois. Tänään sitten aamulla kähersin tukkani ja tyytyväisenä lähdin Ideaparkiin. Ulkona tietty sato ja tukka oli suora noin vartin jälkeen :D Tärkee sessio siis.

Vielä kuvaa tän päivän asusta. Noi ballerinat on ne uudet, Ideaparkissa mulla oli jalassa toiset.
Mukavaa viikon jatkoo kaikille :) Taas on kakka-maanantaista selvitty! Tuli tässä mieleen kun katselin erästäkin tositv-ohjelmaa:


Noh, olipa hävytön vitsi. Se oli oikeesti vitsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti