torstai 4. lokakuuta 2012

Surkeen päivän asua 041012

Mulla oli tänään (taas) vapaapäivä. Luulin, että kaikki vapaapäivät on ihania, mut tää on kyllä jotenki ollu ihan anuksesta. Alotin vielä päiväni URHEILEMALLA, joten aattelin että tulee hyvä päivä. Paskat :D Odottelen vielä sitä hetkee, kun alan nauttia liikunnasta... Siihen asti uskon, että se euforinen tunne liikkuessa on pelkkää urbaanilegendaa. Ehkä koko epäonnistunu päivä johtukin tosta urheilusta!

Sitten tää sää. Joo, syksy jee, mut hei vois joskus muutakin kun sataa. Sateenvarjoo on ärsyttävä kantaa mukana, sit se meinaa koko ajan lähtee tuulessa mäkeen. Ja yritäppä sit ottaa jotain kuvia asusta tuolla ulkona. Tässä esimerkki:

Jes, nättiä! Vihaan ottaa kuvia myös sisällä, kun valo on huono ja salaman kanssa otetut kuvat on vaan rumia. Äääääh. Onneks nyt alkaa pitkä työputki, niin voi laahustaa vaan siinä upeessa työasussa päivät pitkät. :D Alla nyt kumminkin vielä pari kuvaa tän päivän asusta.


Joku ehkä muistaa, että hehkutin tota villatakkia yhdessä postauksessa, missä vilautin vähän mun syksyn ostoslistaa. En sillon ostanu tota neuletakkia, mutta nyt kun tarjoushaukka-Jormana löysin ton Hennesistä puoleen hintaan niin oli pakko!

Yksi asia mua tässä p*skassa päivässä on lohduttanu: tieto siitä, että ens viikolla juostaan, painitaan ja survotaan kilpaa mummojen kanssa. Meinaan hullut päivät alkaa 10.10. keskiviikkona! Sitä ennen täytynee lohduttautua minus viruksilla...

1 kommentti:

  1. Etkai vaan oo kattonut tuuria, senkin tarjoushaukka? Tuo on kiva kuva, sun hiukset heiluu niin nätisti, joten vaikka olis tyhmäpäivä, niin oot silti nätti :) hullarit ens viikolla, jeee! Ja mun luottoraja nous just, tuplajee! Tuutko mun kans --> just latasin kivaston kännykkään.

    VastaaPoista