perjantai 7. joulukuuta 2012

Linnan juhlat (ne viralliset)

Pitkästä aikaa linjoilla! 95-vuotiasta Suomee juhlittiin tuttuun tapaan linnassa, ja kyllä sitä itekin piti taas tv:n ääreen liimautua pukuja arvostelemaan :D Täytyy kyllä nyt sanoo, että kokonaisuudessaan ihan liian vähän oli uskallettu repästä. Vaikka kuinka upeita naisia asteli ovesta sisään, mutta joka toinen oli vetäny jonkun mustan kaavun päälleen. Väriä ja erikoisia leikkauksia enemmän ens vuonna, please! Tässä postauksessa käytetyt kuvat on otettu Iltalehden, Iltasanomien, Avan ja Seiskan sivuilta.

Katri Niskanen oli suunnitellu 10 pukua linnaan, eikä ollut mikään yllätys saatika pettymys! Sillä on ihan uskomaton taito käsitellä noita laskeutuvia kankaita.

Sanna Lauslahti. (kuva Iltasanomat)
Kaikkein odotetuimpia pukeutujia oli varmasti Salen muikkeli Jenni Haukio, ja se yllätti kyllä ainakin mut positiivisesti. Välillä Jennin tyyli on ollu vähän mummo, mut nyt puku oli kyllä ihan nappivalinta. Tyylikäs mut ei liian pliisu. Kampaus tosin oli mun makuun liian arkinen, siihen olis voinu panostaa enemmän, kun Jenni muuten on niin kaunis. :)
Kuva: Iltalehti.
Sitten mun omat suosikit. Jaana Pelkonen on aina ihan tajuttoman kaunis, ja nytkin nainen hehku oikein semmosta filmitähtimäistä tyylikkyyttä. Peplum-fanina voisin huolia tollasen mekon itellenikin ;)

Kuva: Avatv.
Silja Lehtisen keltanen puku pomppas kättelyjonosta silmille, mutta hyvällä tavalla. Ihanan keltanen mekko sopi loistavasti purjehtijattaren ruskettuneeseen ihoon ja paksuun tummaan tukkaan. Täydellinen kokonaisuus.
Kuva: Iltalehti.
Samu Haberilla oli paitsi tyylikkäät kengät, myös tyylikäs neitokainen käsipuolessa. Vivianne Raudsepp on jo monissa otsikoissa tituleerattu Linnan näyttävimmäksi naiseksi. Yksinkertanen mutta näyttävä puku sekä kampaus lisättynä tohon naamaan jo kroppaan, mitä muuta voi odottaa? Mustat kynnet, kimaltavat korut ja sulonen laukku oli just oikeet tohon settiin. Katri Niskanen oli tänkin ihanuuden takana. Vivianne, jos luet tätä: ilmota sun puhelinnumero, niin laitan mun osotteen ja postimerkin, että voit lähettää ton puvun mulle. ♥
Kuva: Iltalehti.
Sitten illan suurin yllättäjä (ei siis painoindeksiltään, vaan totuttuun tyyliinsä verrattuna): Mari Kiviniemi! Useimmiten Seiskassa Mari on ikuistettu hirveen kivoissa loma-asuissa Teneriffalla kalastajahattu päässään, vaikka työssään ihan kohtalaisesti osaakin pukeutua. Multa ja äitiltä molemmilta meinas päästä rääkäsy kun tajuttiin, että toi paljettipuku on ton mamman päällä! Iso miinus kuitenkin tulee mekon alta vilahtavista kultasista matalista tossuista?!


Sitten vielä loppuun muita ihania pukuja. En nyt sen pitemmin näitä kommentoi, mutta onnistuneita valintoja kaikki. :)
Elina Kiikko kreikkalaisena jumalattarena. Kuva: Iltasanomat.
Sari Sarkomaan rohkea ja onnistunut veto. Ainoostaan ruusuke pyllyn päällä näytti mun silmään ylimääräseltä. :D Kuva: Iltasanomat.
Sofia Vikman. Upee puku ja vielä hienompi koru! Kuva: Iltasanomat.
Tästä onoltu montaa mieltä, mutta musta tää on tosi kaunis kokonaisuus, ja ihan tarpeeks siveellinen! Hyi teitä juntteja, jotka tätä kutsuu pornahtavaks... Kuva: Avatv.
Satu Taiveahon imarteleva merenneitopuku. Kuva: Iltalehti.
Maria Ylipää, vautsi mitä Hollywood-glamouria! Kuva: Iltasanomat.
Aivan varmasti askartelen ens kesän häihin kukkahäsellyksen tukkaan Sofi Oksasen kyseistä silmällä pitäen! Kuva: Iltasanomat.

Tässä vaan murto-osa pukuloistosta. Ketkäs oli teidän suosikkeja? :) Palataan pian toisten Linnan juhlien merkeissä, nimittäin Iiriksen keskiviikkoisten tupareitten!

1 kommentti:

  1. Vivianne Raudseppin puku ehdottomasti. Tosin tuon naisen päällä säkkikin näyttäs hyvältä.

    VastaaPoista