torstai 10. tammikuuta 2013

Alennusmyyntisaaliit

Tätä oon lupaillu jo pitkään ja viimeinkin sain aikaseks kuvata noi ostokset! Aika hallitusti shoppailin näissä aleissa omasta mielestäni :D Kivaa kun ne nyt alko jo ennen vuodenvaihdetta, meikähän kävi parhaat poimimassa päältä jo jouluaaton aattona!

Oon nyt pohtinu, että mitä sieltä alennusmyynneistä kannattaa ostaa. Tän mun ostoslistan perusteella kaikkee :D Tein pikasen laskutoimituksen, kaikki mun ostokset teki yhteensä noin 180 €. Samalla laskutoimituksella säästin noin 150-160 €, miltei kaikki oli nimittäin puoleen hintaan :) Pääasiassa hyviä käyttävaatteita, muutama pommi myös mukana... Saa nähdä tuleeko kaikkea käytettyä!


Pöksyt, "nahkaiset" ja farkut :) Hennesiltä molemmat. Noita nahkasia oon jo pitänykin pariinkin otteeseen, just hyvät baariin perustopin kanssa. Näyttää kivalta liehuvan mun joululahjatopin kanssa, minkä kauluksessa on nahkanen reunus! Valitettavasti tänään mun henkilökohtanen valokuvaaja ei ollu käytettävissä, joten vaatteet on nyt kuvailtu tylsästi hengareissa tai soffalla.


Täydellisesti istuvat korkeevyötäröiset sortsit, myöskin Hennesiltä. Nää nähtiinkin jouluna mun päällä sukkisten kanssa ja oon tosi tykästyny näihin :)


"Rosollipaskan" väriset saappaat, niin kun Henkka näitä kuvaili :D Kaunista... Mutta mä en vaan voinu jättää näitä kauppaan :) Kauden hittiväri, mutta eiköhän sitä vielä vähän keväämmälläkin voi käyttää. Pari on kotiutettu Dinskosta. Kun nyt saisin aikaseks suihkuttaa sen kosteussuojan...


Espritin neuletakki. Lanka on kivasti kimaltavaa, tästä tuli heti Chanel-vibat :) Kiva perusneule! Tää oli toinen mun KAHDESTA Jumbosta ostetusta tuotteesta :O Mutta ei se turha reissu ollu, näkihän sitä Räpylää pitkästä aikaa :)Pari paitaa Hennesistä. Vaaleenpunasta sifonkikauluspaitaa testailin joskus jo normaalihintasena, mutta syystä x en sitä sillon ostanu? Varmaan kohtalon johdatusta, koska nyt sen sai 10 eurolla :) Tää peplum-helmanen toppi on nyt se yks pommi. :D Siis aivan älyttömän hieno, mutta onko se nyt liian hieno sitten, siis että tuleeko tilaisuuksia missä käyttää sitä. Täytyy ainakin kaikki muu pitää hyvin hillittynä ton kanssa. :)


Pari hyvin tavallisen näköstä toppia, joiden juju on läpikuultava selkä. JC:ssä on yleensäkin tosi kivoja perustrikoita! Piti ottaa tämä sekä mustana että tollasena violettina :)


Sininen toppi Mangosta. Mangossa on aina huikeet alet, siellä on siis oikeesti kaikki puoleen hintaan! Sovitin varmaan 20 vaatekappaletta, mutta pidin tiukan linjan :D Myös mun villakangastakki on ostettu Mangosta -30% alennuksesta, se oli kyllä jo ennen virallisia alennusmyyntejä, joten en nyt sitä liittäny tähän.
Toinen Jumbon ostos: Glitterin korvikset. Maksoin noista ~ 4€. Kaulakorun bongasin Lindexistä (normaalihintaan) ja se sopii ihan täydellisesti noihin korviksiin! Ihanat juhlakorut :)


Viimeisenä Gina Tricotista niittivyö. Tän ostin lähinnä mielessä pitäen sen uuden villakangastakin, tuo vähän särmää mustaan klassiseen takkiin. :)

Semmosia! Jumbon reissulta ei tosiaan kauheasti löytöjä tehty, vaikka Bik Bok ja Zara koluttiinkin perin pohjin. Tietysti kaikki parhaat oli jo ehditty viedä päältä. Toki se on hyvä ettei väkisin mitään ostanu. Näiden lisäks mulla olis vielä yks "alennusmyyntilöytö" tulossa lähipäivinä postissa... Sen verran voin vinkata, et se on punanen ja TODELLA kuuma ;) Palataan tähän, kun saan pakettini!

1 kommentti:

  1. oiiii noi korvakorut on niin kauniit <3 samoin toi trendin peplumpaita! Himoitsin sitä itekki mutta buuu ei ollu kokooo!!

    http://meanwhileintre.blogspot.fi/

    VastaaPoista