sunnuntai 20. tammikuuta 2013

"Pikkujoulut" Iitan kanssa

Tänään on vietelty toipumispäivää eilisestä, oon lähinnä maannu sohvalla, syöny ja naureskellu eiliselle. Oli kyllä viimesen päälle onnistunu ilta! Meidän oli tarkotus nähdä myös eilen synttäreitään juhlinutta Tittaa, mutta lopulta sitten suunnitelmat ei menny yksiin. Mutta ei se lopulta menoo haitannu!

Me aloteltiin tässä meillä kanasalaatin ja glögin merkeissä ja keskusteltiin tietysti henkeviä. Testasin myös Iitan tukkaan mun GHD:ta, mut siinä tohinassa unohtu sit ottaa kuva tukasta ennen käsittelyä... Hieno siitä kumminkin tuli, vaikka itse sanonkin ;) Siinä sitten havahduttiin kun kello lähesty puoli yhtä, että pitäiskö tästä baariinkiin lähtee. Yleensä aina ollaan niinkin kekseliäitä, että raahaudutaan tohon Senssille, mutta eilen päätettiin olla luovia ja mennä Rumaan. Mä en oo ikinä ennen siellä käyny, mutta mikäs siinä! Otettiin taksi tähän meille ja paineltiin Rumaan.
Illukka :)
No siellähän oli ihan kuraa! Ostettiin puoliks skumppapullo ja esitettiin kurlingin Suomen mestareita haha :D Juotiin pullo tyhjäks ja todettiin et nyt johkin muualle. Minnekäs muuallekaan kun tittididii: Mixeihin! Eka kerta myös siellä :D Kaks ihanaa homopoitsua piti meille seuraa, esitti tankotanssia ja lopuks tanssitiin yhdessä hitaita :D Pilkkuun asti viihdyttiin, haettiin pitsat ja mentiin Iitan kaverin kaverille jatkoille. Niissä nyt ei ollu kehumista, joten pitsojen syomisen jälkeen lähettiin. Ajattelin mennä bussilla kotiin, mut seuraavaan bussiin oli yli puol tuntia aikaa. Siinä hetki annettiin ammatillista apua jollekin elämäntapajuopolle, mutta en nyt ihan usko, että se kokee ton session jälkeen mitään ihmeparantumista :D
Mulla oli eilen oikein sopivasti Rumaan kokomusta asu. Noi kengät oli kyllä niin kuolettavan liukkaat, että oli kerran jos toisenkin rähmälläni :D Kyllä, se johtu liukkaista kengistä! Mulla oli piristeenä myös neonoranssit kynnet ja oranssi clutch :)
Toppi on JC:n alennusmyynneistä, selkä on läpikuultava.
Etummaisena oranssi pikkulaukku, joka eilen pääsi kiertään baareja.
Huhhuh! Huomenna on taas maanantaina, shiiit. Mulla tuli eilen varmaankin noidannuoli selkään, kun nostin meijän lehtikoria. Meinasin kaatua polvilleni ja vedet vaan valu silmistä, kun sattu niin perhanasti. Onneks se siitä iltaa kohden vähän helpotti, mut edelleen vaistomaisesti varoo kaikkia liikkeitä ja aika ajoin sattuu edelleen. Liikunnan pitäis kai helpottaa noidannuolta eli lumbagoo, joten toivottavasti huomenna selkä sallii jo liikkumisen. Ajattelin, että vois käydä Elixialla infrapunasaunassa, josko siitä olis apu :)

Mut hei, hyvää alkavaa viikkoa kaikille! ♥

1 kommentti:

  1. Kiitoksia tanssiseurasta ja kuvamateriaalista :)

    VastaaPoista