tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuoden 2012 suosikkiasut

Niin se vaan taas vuosi mennä viiletti! Viimeiseltä vuodelta jäi kasoittain ihania muistoja, erityisesti kesä oli todella tapahtumarikas. Tulipahan siinä sivussa ammattikin hommattua. :) Vuodenvaihdetta oon tavallisesti viettäny ystävien seurassa, mutta tänä vuonna asiat meni vähän toisin kun olin ajatellu. No, joskus sitä joutuu pettymään tilanteisiin ja ihmisiin, jopa sellasiin, joihin kuvitteli aina voivansa luottaa. Vuosi vaihtu sitten rauhallisissa merkeissä Ikurissa, eipähän ainakaan darra tänään oo vaivannu :P


Tänä vuonna alotin myös tän blogin kirjottamisen. Asia oli jo pitkään pyöriny mielessä, mut monen vuoden ajan tyydyin vaan lukemaan muiden tuotoksia. Koska muoti ja kaikki sellanen naisellinen lässynlää on aina ollu mun mieleen, niin pääasiassa siitä on tullu myös kirjoteltua :P Myös noi reissailut ja tapahtumat on toki aika isossa osassa täällä. Yhtenä uudenvuoden lupauksena aion panostaa vielä enemmän tähän blogiin mahdollisesti kirjotella useammin. :) Lisäks lupaan pitää parempaa huolta itsestäni ja karsia vaatevarastoja niin, että käytän oikeesti joka ikistä vaatekappalettani säännöllisesti enkä ostele mitään turhaa. Taas näitä tyhjiä lupauksia... :D


Kuvat: Weheartit.

Keräsin nyt tähän mun kuluneen vuoden lemppariasuja. Ens vuonna uudet tuulet puhaltaa luultavasti tälläkin saralla, mut varmasti jotkut ikisuosikit edelleen on kuvioissa. Kuvista päätellen lemppareita on olleet Snön rannekorut, nahkatakki, punaset nilkkurit, Zaran farkut, Michael Kors, peplum, pitsi, pinkki... Toivottavasti saatte inspiraatiota ja voitte muistella vaikka kesää :)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

Siinä sitä olis. Mikäs teidän silmää miellyttää eniten? :) Löytyykö omia suosikkivaatekappaleita joukosta, ja jos ei, niin mitä ne teillä oli vuonna 2012?

Nyt toivotan kaikille mahtavaa vuoden ekaa päivää ja vielä mahtavampia tulevia 364 päivää! ♥

8 kommenttia:

 1. 9 ja 20.
  Diamonds are a girl's best friend...
  -Ä-

  VastaaPoista
 2. kokonaisuudessaan 2 ja 18 ovat parhaat. jälkimmäisessa erityisesti korostuu ihanat hiukset joita haluan nähdä jatkossa lisää.. ja converse kenkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi hiukset ei paljoa vaadikaan, kaks tai kolme ranskanlettiä märkiin hiuksiin yöks niin tommoset niistä tulee :) Että varmasti näkyy jatkossakin!

   Poista
 3. 3 ja 9 on sua :) Kymppi on ku minä.. :D

  Maiju

  VastaaPoista