sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskuulumisia

Heippa pitkästä aikaa! Tässähän taas tovi vierähti kirjottamattomuutta, alkoi jo tulla kuittailua joten päätin nyt ryhdistäytyä. Pääsiäinen meitä onkin hemmoteltu ihanilla, aurinkoisilla ilmoilla. Näitten vapaiden aikana on tullu ulkoiltua, käytyä salilla, juhlittua ja tietty syötyä ihan hitosti :D eilen söin neljä kinderiä, hups...

Perjantaina oltiin club deluxessa Iiriksen ja Titan kanssa, ja varustauduin pääsiäisen kunniaks oikein pupunkorvilla. Oli kivaa päästä tanssiin hyvää musiikkia hyvässä seurassa, kiitos likat :)


Eilen oltiin Varpun ja Oton äidin luona syömässä lammasta (ja niitä kindereitä ja juustokakkua ja mansikkarahkaa...) koko perheen voimin. Me saatiin Varpun kans meijän munista sellaset jotkut eläimet, joista oli ohjeessa kuva kahden värisinä. Fiksuina likkoina pääteltiin että ne vaihtaa ehkä vedessä väriä niin ku ne riisimurolaatikoista joskus saadut taikalusikat :D Hain sitten vesilasin ja upotettiin ne sinne. Ei vaihtunu väri :( Ajattelin kirjottaa vihasta reklamaatiokirjettä Kinderille.

Eilen uskaltauduin jo laittaan nahkatakin päälle, kun ulkona piti olla tasan sen verran kun käveli kotoo autolle ja autolta sisälle. Keväisen fiiliksen takaa Zaran kukkapaita ja kirkkaan oranssi huivi :) Espritin kengät tilailin joku aika sitten Zalandolta.

Mulla oli perjantaina baarissa pitkästä aikaa kiharat, ja jatkoin samalla linjalla tosiaan vielä lauantainakin. Tein noi ihan tavallisella kihartimella, kun ne mun ghd-kiharat ei oikeen vielä luonnistu :D Ja pakko taas hehkuttaa että vitsi et mä tykkään tosta mun tukan väristä! Mikäli joku siellä päässä on vailla omaa luottokampaajaa, suosittelen lämpimästi tutustumaan Heliin. 2. päivä huhtikuuta (ihan kohta!!) Heli avaa ikioman puljunsa, Hileen , Pirkkalassa osoitteessa Suupantori 4. Sinne siis puhelua tai vaikka varoittamatta ovesta sisään ja juonimaan kevättukkaa ;)


Kuvassa mukana pääsiäislomaa Kortelahdenkadulla viettävä pikku tuholainen Nyytti :)

 Aaaah huomenna vielä yks lomapäivä :) Toivottavasti aurinko hellii vielä silloinkin, nauttikaahan kaikki ♥

1 kommentti:

  1. Mäki olin jo vähän oottanu uutta blogiamerkintää. ;) Tässä oliki kiva ylläri ku oli mainostusta mun kampaamosta. Kivaa. :) <3

    Ps. Repeilen teijän kinder yllätyksille. ;D
    -Heli

    VastaaPoista